În expozițiile celei de-a 6-a ediții a Bienalei de Grafică din Ținutul Secuiesc vor avea loc tururi ghidate

Anul acesta vernisajele ediției a 6-a a Bienalei de Grafică din Ținutul Secuiesc s-au desfășurat în spațiul virtual, însă expozițiile pot fi vizitate la Centrul de Artă din Transilvania din Sfântu-Gheorghe, astfel se poate înscrie pentru tururi ghidate pentru grupuri mici.

Cei interesați se pot înscrie pentru un tur ghidat performativ (în limba maghiară), în cursul căruia pot vedea expoziția realizată din operele de artă premiate la G6. Tibor Pálffy, actorul Teatrului Tamási Áron asociază poezii, versuri muzicale cu lucrările expuse. Evenimentul va avea loc în data de 13 octombrie 2020, de la ora 18.

Iar în data de 16 octombrie 2020, vineri de la ora 16 va avea loc turul ghidat profesional (în limba maghiară) cu istoricul de artă Fruzsina Vargha al expoziției intitulate MAEȘTRI a artistului chinez JING LIU (CN), distins cu Marele Premiu al bienalei în anul 2018.

La ambele tururi ghidate pot participa cel mult 12 de persoane, de aceea este nevoie de înscriere prealabilă. Vă puteți înregistra prin mesaj trimis la adresa de email office@grafikaiszemle.ro. Cei care vor să participe la tururi vor fi primiți în ordinea înregistrării.

Expozițiile pot fi vizitate până în data de 6 noiembrie, de marți până vineri de la ora 10 până la ora 17, iar sâmbătă de la ora 10 până la ora 18, respectiv online pe pagina www.grafikaiszemle.ro.

Posted in Ştiri, Uncategorized.